Compromís d’Esquerres per Figueres es presenta amb la gent i el suport d’Iniciativa, Podem i Esquerra Unida i Alternativa

La candidatura conjunta ja està treballant amb el programa per recuperar la ciutat i la justícia social

La gent d’Iniciativa per Catalunya Verds, Podem i Esquerra Unida i Alternativa de Figueres ha anunciat avui el nom de la candidatura i el logotip amb què concorreran a les eleccions municipals del proper mes de maig: Compromís d’Esquerres per Figueres. Tot i que Podem Figueres no es presenta com a partit, sí que dóna suport a la gent del Cercle que, independentment i a títol individual, es presentarà a la candidatura. També han donat a conèixer el logotip que s’identificarà amb la candidatura: representa una lletra C, la inicial, amb els colors dels tres partits que li donen suport.

LogoCExF

Compromís d’Esquerres per Figueres neix amb la voluntat de ser el canvi que necessita la ciutat per viure amb igualtat i justícia socials, una ciutat plenament democràtica, gestionada i coordinada amb transparència i amb la participació dels figuerencs i les figuerenques. Per a Xavi Monfort, actual regidor d’Iniciativa a l’ajuntament de Figueres,“aquesta transformació social que proposarem només pot venir de la gent que realment vegi que l’única sortida que hi ha a la injustícia que patim és amb un canvi de govern i de la forma de governar. Aquest canvi ha de comptar necessàriament amb més democràcia i més participació: en les decisions sobre la distribució dels pressupostos, de les prioritats de la ciutat, i amb consultes ciutadanes sobre totes aquelles inversions que comprometen el benestar general” ha assegurat.

En els propers dies, Compromís d’Esquerres per Figueres presentarà els integrants de la candidatura, una llistada formada amb gent diversa, que viu als barris i al centre de la ciutat, nouvinguts i figuerencs de tota la vida. Una llista de persones d’Iniciativa, d’Esquerra Unida i del Cercle Podem de Figueres, i també independents, coneguts en els àmbits de l’activisme polític, social, sindical, ambiental i animalista.

23 de març de 2015