Compromís d’Esquerres per Figueres rebutja la censura de l’obra “Ideologies oscil.latòries” del Festival Ingràvid i insta l’Ajuntament a rectificar

Compromís d’Esquerres per Figueres ha denunciat la censura que l’Ajuntament de Figueres ha aplicat a l’obra “Ideologies oscil.latòries”, un dels treballs programats al festival d’art contemporani Ingràvid que se celebra aquest cap de setmana a la ciutat. “Des de Compromís entenem que la censura no ha de formar part de les pràctiques habituals i, a més, entenem que aquesta obra pretenia criticar el feixisme latent a la societat”, ha afirmat Xavier Monfort, regidor de Compromís d’Esquerres per Figueres. A més, Monfort ha instat el govern de Figueres a rectificar “perquè la llibertat creativa i d’expressió ha de ser un exponent de la cultura, i sacsejar les consciències també en forma part”